Nuffnang Ads

14 July 2014

saya makeup pengantin ♡

Assalamualaikum

Yaa memang aku ada buat khidmat makeup untuk pengantin tak kira la bertunang ke, nikah ke or majlis apa pun.but sorry sesangat. Aku baru baca semua komen kat blog. :( masih ada lagi yang terlepas pandang. Uwaaaa... aku mintak maafff... :,( 

Yang atas sekali tu abaikan. Aku malas nak crop. Sorry bukan nak ajet-ajet retis pulak ye.. seriously tahap kemalasan 90% mendadak naik. Haha 


Ni lagi sedih. Bulan june lepas. Sekarang dah bulan julai. Sedihnya.. mintak maaf sangat2.. adess.. aku jenis tak baca sangat komen-komen. Lepas je update blog terus logout.sebab tak rasa ada orang baca blog ni. Haha Pastu update cerita baru. Kalau nak membaca memang tak la..bukak time waktu kerja, maksud aku bila kerja dah habis... Saja nak hilangkan stress sket baca entry sendiri. Pastu orang komen tak berapa baca. Itu pun kalau rajin. Hmm. Kesiannya korang. Siap bagi email. Sorry sangat ye. 

So to those yang nak booking saya.mesej je terus kat fb. Kat blog kita ni kat tepi tu ada fb.. kalau online guna hp memang tak nampk.mybe sebab space kecik.. Nanti saya bagi no telefon kat awak...

So yang terlepas pandang. Seriously mintak maaf. Saya memang amik dekat bangi, teluk intan, shah alam,negeri sembilan(nilai3). yang dekat-dekat dengan area bangi and teluk intan memang saya amik. 

Ni pun aku bukak pepagi buta. Esok tak kerja, so bosan punya pasal. Bukak la blog baru nak baca komen korang. Hmm.. :( aku ulang-ulang ayat petanda aku rasa bersalah sangat. Huhuhu

So ingat ye. Terus je mesej kt inbox fb. Kalau nak contact melalui email ni email sy nurul.hidaayah@yahoo.com ..no telefon saya tak boleh publish kat sini. Hihi

Sekian. ♡

1 comments:

Anonymous said...

Makeup cantik. Tp jgn selalu tak ada masa. Nanti org malas nak berurusan. Syg je..

Copyright Oleh Nurul 2011