Nuffnang Ads

23 January 2014

kehidupan lalu kembali lagi..

Assalamualaikum..

Dah lama rasanya tak update blog.. aku duk shah alam aku lupa yang aku ada blog.. bole gitu? Kikiki

Aku dah sambung study.. so aku agak busy... update blog pun guna hp..tak menyempat bukak laptop.. kalau bukak laptop mesti aku stress sebab otak aku memikir macam aku nak buat assigment.. kikiki

Semalam kawan aku tanya.. eh ko dah lama tak update blog kan.. tu yang tiba-tiba nak update tu.. emm emm

Tadi keluar ke pkns shah alam.. saje jenjalan dengan aten and ain.. lepas makan terus pegi PASS(eh eh betul ke spelling dia)kikiki

Lagi nak citer apa ek.. haa before aku masuk sini.. aku ade join shooting dengan dak-dak photographer.. memang syok la... nak-nak aku ni jenis memang suka bab bergambar ni kan... so sedikit sebanyak aku bole lah belajarkan..

Lepastu before pergi daftar study aku makeup sepupu nikah.. kiki..

Bersama dak-dak photographer..model perempuan tukang tangkap gambar kami.. kira 2 in one la job model tu... hohoho dorang ni semua power gila.. bila dorang snap jek gambar tunjuk kat aku.. perghhh meleleh air mata tengok... ada yang macam di alam fantasi pun dorang boleh buat.. adusss

Ni gambar masa aku tidur rumah sepupu esoknya dia nak nikah.. so malam tu kami buat la persiapan sikit.. sebelum nak inaikan sepupu aku tu,aku tolong buatkan dia tepak sirih ni... bantai la cemmana pun.. asalkan ada.. sepupu aku ni jenis sempoi.. asal ada je jalannnn.. huhu elok pun tak banyak songeh kalau banyak songeh sangat aku taparkan jek.. kikikiki




Ok ni la sepupu aku.. humaira nama dia..aku mula makeup dia pukul 7 gitu la.. sebab dia nikah pukul 9pagi.. so lebih kurng 8lebih kena bersedia. lepas makeup dia.. aku terus chowww ke shah alam..



Muka stress bila kena hadap orentasi selama 5harii.. bangun seawal 4pagii haha  dalam orentasi tu aku dgn kawan-kawan tersengguk-sengguk tahan ngatok.. kikiki

Before pi kelaa harus la memperasankan diri depan kamera kan kikiki

Ok sekian cite aku.. kbye

3 comments:

Anonymous said...

Haaaa!!! Update pn.....

Anonymous said...

Smlm nmpk awk..tp segn nk tegur.muka mcm sombng! :))) -hadi

Anonymous said...

Gd lck ;)

Copyright Oleh Nurul 2011