Nuffnang Ads

15 August 2014

hai..


assalamualaikum

hai.. dah lama tak update blog. hehe 



ni gambar masa aku join program aman palestin, kenal tak aku yang mana satu? haha 

inshaAllah ada rezeki aku bebel lagi. sekian. 









17 July 2014

poning mak

Assalamualaikum

Poning mak.. mak siapa? Haha pening dengan kerja la. Apa lagi. Kadang2 aku pening melayan clients. Nak baca surat perintah lagi la pening. Nak kena tahu berapa kali dia talaq cerai, ruju' bagai. Hal macam ni jangan main2 ye. Huhu

Tadi tension punya pasal tak pasal-pasal aku buat muka. Haha sampai ada pegawai tegur " nurul istifar nurul. Sabar.... senyum sikit"  haha yee aku seorang yang sangat emosi. Hm


Kau dah boleh senyum sikit kot nurul haha aku tak perasan opismate snap gambar senyap2 pastu gelak2 tunjuk kat aku. Nak kena cubit ni. Hihi

Sekian ♥

15 July 2014

bila bosan

Assalamualaikum

Dah habis ke berbuka? Hihi harini cuti. So duduk rumah tak goyang kaki. Sebab kemas bilik, basuh baju. Pastu bila bosan aku ambil tudung aku buat macam kat bawah ni

Tudung AJ. Aku suka sebab dia boleh buat macam-macam macam bentuk.. selesa and paling penting labuh. Maksud aku bawah dada. So ok la kan..

So tu je nak cerita. Sekian. ;)

14 July 2014

saya makeup pengantin ♡

Assalamualaikum

Yaa memang aku ada buat khidmat makeup untuk pengantin tak kira la bertunang ke, nikah ke or majlis apa pun.but sorry sesangat. Aku baru baca semua komen kat blog. :( masih ada lagi yang terlepas pandang. Uwaaaa... aku mintak maafff... :,( 

Yang atas sekali tu abaikan. Aku malas nak crop. Sorry bukan nak ajet-ajet retis pulak ye.. seriously tahap kemalasan 90% mendadak naik. Haha 


Ni lagi sedih. Bulan june lepas. Sekarang dah bulan julai. Sedihnya.. mintak maaf sangat2.. adess.. aku jenis tak baca sangat komen-komen. Lepas je update blog terus logout.sebab tak rasa ada orang baca blog ni. Haha Pastu update cerita baru. Kalau nak membaca memang tak la..bukak time waktu kerja, maksud aku bila kerja dah habis... Saja nak hilangkan stress sket baca entry sendiri. Pastu orang komen tak berapa baca. Itu pun kalau rajin. Hmm. Kesiannya korang. Siap bagi email. Sorry sangat ye. 

So to those yang nak booking saya.mesej je terus kat fb. Kat blog kita ni kat tepi tu ada fb.. kalau online guna hp memang tak nampk.mybe sebab space kecik.. Nanti saya bagi no telefon kat awak...

So yang terlepas pandang. Seriously mintak maaf. Saya memang amik dekat bangi, teluk intan, shah alam,negeri sembilan(nilai3). yang dekat-dekat dengan area bangi and teluk intan memang saya amik. 

Ni pun aku bukak pepagi buta. Esok tak kerja, so bosan punya pasal. Bukak la blog baru nak baca komen korang. Hmm.. :( aku ulang-ulang ayat petanda aku rasa bersalah sangat. Huhuhu

So ingat ye. Terus je mesej kt inbox fb. Kalau nak contact melalui email ni email sy nurul.hidaayah@yahoo.com ..no telefon saya tak boleh publish kat sini. Hihi

Sekian. ♡

Assalamualaikum

Kawan aku suruh buat tutorial tudung AJ.. tapi susah la nak buat..sebab kena ada orang yang tolong snapkan gambar... aku segan nak mintak tolong housemate tangapkan gambar, hikhikhik

Nanti la yek aten, kalau rajin nanti aku buatkan ;) 

Copyright Oleh Nurul 2011